AED Cabinets

 

Rotaid Swift

De Rotaid Swift is een innovatieve wandkast voor binnengebruik die zorg draagt voor een herkenbare behuizing van uw AED. De karakteristieke vorm en groene kleur maken uw AED snel en eenvoudig vindbaar en zorgen voor een hoogwaardige uitstraling. Met een korte draai naar links kan de Rotaid Swift razendsnel worden geopend. Het grote kijkvenster voorzien van het internationale AED-logo biedt volledig zicht op de defibrillator en statusindicator en laat geen ruimte voor interpretatie: De Rotaid Swift bevat levensreddende apparatuur. De Rotaid Swift wordt standaard geleverd inclusief auditief alarm van 90db en alarmeert de omgeving na opening van de kast.

Afmetingen: Lengte 43,5 cm Breedte 36,6 cm Diepte 21 cm
Gewicht: 4,5 kg

Rotaid Plus

De Rotaid Plus is een innovatieve wandkast voor binnengebruik die zorg draagt voor een herkenbare behuizing van uw AED De karakteristieke ronde vorm en groene kleur maken de AED snel en eenvoudig vindbaar en zorgen voor een hoogwaardige uitstraling. Met een intuïtieve draaibeweging is de Plus snel en eenvoudig te openen. Doordat de gehele kap wordt verwijderd, heeft u volledige toegang tot de AED, de kap blijft door middel van een lederen band aan de achterwand hangen. De ronde kap, voorzien van uitsparingen voor een ferme grip, is vervaardigd uit 100% krasbestendig Polycarbonaat, in een dikte van 5 millimeter. Dit zorgt voor een robuuste, stof- en waterdichte behuizing van uw AED. De kap is voorzien van UV filters, om uw AED tegen direct en indirect zonlicht te beschermen en garandeert daarnaast een langdurige transparantie. Het ingebouwde alarm geeft een luid signaal zodra de kap wordt open gedraaid.

Afmetingen: Lengte 47 cm Breedte 47 cm Diepte 18 cm
Gewicht: 1.7 kg

Rotaid Solid Plus

De Rotaid Solid Plus is een innovatieve wandkast voor een herkenbare en robuuste behuizing van uw AED. De karakteristieke ronde vorm en groene kleur maken uw AED snel en eenvoudig vindbaar en zorgen voor een hoogwaardige uitstraling. Met een intuïtieve draaibeweging is de Solid Plus snel en eenvoudig te openen. Doordat de gehele kap wordt verwijderd, heeft u volledige toegang tot de AED,de kap blijft door middel van een lederen band aan de achterwand hangen. De ronde kap, voorzien van uitsparingen voor een ferme grip, is vervaardigd uit 100% krasbestendig Polycarbonaat, in een dikte van 5 millimeter. Dit zorgt voor een robuuste, stof- en waterdichte behuizing van uw AED. De kap is voorzien van UV ¬filters waarmee een adequate bescherming tegen direct en indirect zonlicht plaatsvindt. Uiterlijk verval, roest en ophoping van residu zijn uitgesloten. De kwalitatief hoogwaardige materialen zorgen voor een langdurige bescherming van de AED. Het ingebouwde alarm geeft een luid signaal zodra de kap open gedraaid wordt.

Afmetingen: Lengte 48 cm Breedte 48 cm Diepte 18 cm
Gewicht: 6.7 kg

Rotaid Solid Plus Heat

Indien de AED in de buitenlucht wordt geplaatst, bieden wij u de Rotaid Solid Plus Heat. Deze robuuste behuizing zorgt voor een zeer solide en herkenbare behuizing van uw AED. De Rotaid Solid Plus Heat is een innovatieve wandkast voor een herkenbare en robuuste behuizing van de AED. De karakteristieke ronde vorm en groene kleur maken de AED snel en eenvoudig vindbaar en zorgen voor een hoogwaardige uitstraling. Met een intuïtieve draaibeweging is de Solid Plus Heat snel en eenvoudig te openen. Doordat de gehele kap wordt verwijderd, heeft u volledige toegang tot de AED, de kap blijft door middel van een lederen band aan de achterwand hangen. Via een op maat gemaakt verwarmingselement wordt de temperatuur volautomatisch op tenminste 5 graden Celsius gehouden, ook als de buitentemperatuur daalt tot -25 graden Celsius. Door gebruik te maken van een intelligent verwarmingssysteem gebruikt de verwarming enkel de hoeveelheid stroom die benodigd is. Het element is daarmee bijzonder efficiënt en energiezuinig. De materialen zijn beproefd in de buitenlucht en zorgen voor een langdurige bescherming van de AED. Het ingebouwde alarm geeft een luid signaal zodra de kap open gedraaid wordt.

Afmetingen: Lengte 48 cm Breedte 48 cm Diepte 18 cm
Gewicht: 6.7 kg

 Rotaid Backboard

Het Rotaid Backboard zorgt ervoor dat de AED nog meer opvalt. Een waardevol hulpmiddel om omstanders en hulpverleners te instrueren in geval van nood, om nog meer bewustzijn te creëren en om eventueel een sponsor en of partner te bedanken.

Cardio First Angel Benelux

Van Coehoornstraat 5
5916 PH Venlo
+31 (0) 77 333 3002
info@firstangelbenelux.com

KvK: 68963254
BTW: NL857666812B01
ABNAMRO Bank: NL 45 ABNA 0248 1912 25

Contact voor distribiteurs

Maurice Rayer
+31 (0) 77 333 3002

Stel uw vraag

Contact voor distribiteurs

Maurice Rayer
+31 (0) 77 333 3002

Cardio First Angel Benelux

Van Coehoornstraat 5
5916 PH Venlo
+31 (0) 77 333 3002
info@firstangelbenelux.com